logo

Jenneke Oskam

Ik ben een gediplomeerd holistisch massage therapeute. Ik heb hiervoor de 4- jarige beroepsopleiding; Holos, academie voor massagetherapie in Utrecht gevolgd.

Op Holos heb ik goede therapeutische vaardigheden en veel verschillende massagetechnieken geleerd. En ook veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb mijn ervaring te danken aan 4 jaar Holos, aan de ervaringen uit mijn eigen praktijk en aan mijn werk in het verleden in de wellness- branche.

Ik masseer al een aantal jaren met plezier. Mijn massagetherapie behandelingen geef ik met veel aandacht, zorg, rust, acceptatie en ook warmte. Ik heb veel passie voor mijn vak omdat ik het zo mooi vind om een client te kunnen begeleiden bij zijn of haar proces.

Iedereen ontmoet zichzelf op zijn of haar eigen manier. Het is prachtig om te zien als mensen zich durven te laten raken of zich bewust worden van hun eigen angsten en spanningen. Aanraken of masseren is voor mij iets fijns om te kunnen geven. Hoe mooi is het als iemand helemaal tot rust komt door mijn massage en hoe mooi is het als iemand meer in contact met zichzelf komt en daardoor een bewuster mens wordt?

Ik zou zeggen: Kom eens een massage ervaren!

Maak nu een afspraak